Din 15 iulie, primăria Municipiului Reşiţa extinde colectarea deşeurilor în gospodăriile din localităţile aparţinătoare municipiului. Atât colectarea deşeurilor menajere, cât şi a celor reciclabile din gospodăriile situate în localităţile aparţinătoare municipiului Reşiţa se va face din faţa casei. Programul de colectare, este următorul: 

Deşeurile menajere – o dată pe săptămână, astfel:

– Moniom şi Ţerova – miercuri (în fiecare săptămână);

– Secu şi Cuptoare – marţi (în fiecare săptămână);

– Câlnic şi Doman – vineri (în fiecare săptămână).

• colectarea deşeurilor de PLASTIC – METAL (sacul galben) – ziua de miercuri, o dată la două săptămâni (prima zi de colectare va fi 15 iulie 2020);

• colectarea deşeurilor de CARTON-HÂRTIE (sacul albastru) – ziua de miercuri, o dată la două săptămâni (prima zi de colectare va fi 22 iulie 2020);

• colectarea deşeurilor de STICLĂ (sacul verde) – ziua de marţi a ultimei săptămâni din lună (prima zi de colectare va fi 28 iulie 2020).

1 COMENTARIU

  1. Poate sa fie mai bine. Dar daca nu, ar trebui lasate containerele existente. O colectare selectiva la doua saptamani, respectiv o luna are calitatea de a fi tardiva nu si efectiva. Se creasera niste obisnuinte si o disciplina si trendul era pozitiv. Daca exagerezi poate rezulta contrariul. In Germania si alte tari EU este altceva.

Comments are closed.