[FOTO-AUDIO] Adriana Stoicescu , invitatul emisiunii „Prietenul de la 20:20”!

Motto: “Lucrul cel mai important este să fii gata în orice moment să sacrifici ceea ce eşti pentru ceea ce ai putea deveni.” Charles Dickens

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

În această seară vom cântări cu buna dispoziţie mărturisiri de suflet făcute de un om al legii, judecătorul Adriana Stoicescu, absolvent al Universitatăţii Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Drept, care înainte de orice iubeşte Banatul şi Timişoara cu patimă şi loialitate.

Preşedintele Tribunalului Timiş este un om delicat, cu suflet sensibil şi o poveste de viaţă ce s-a consolidat prin raportarea continuă la Valorile şi Principiile Universale.

“Atunci când virtutea şi modestia îi luminează farmecele, strălucirea unei femei frumoase este mai puternică decât cea a stelelor din ceruri, şi nu ai cum rezista influenţei sale”, am putea să o caracterizăm pe distinsa noastră invitată Adriana Stoicescu,  pe care o vom cunoaşte dintr-o altă postură şi vom afla ce îi place să facă în timpul liber, mărturisiri despre cei mai importanţi oameni din viaţa sa, dar şi despre ceea ce trăim în aceste zile, despre toate acestea  vom obţine un verdict la finalul emisiunii „Prietenul de la 20:20”.

Un dialog  pe calea undelor care ne aduce împreună, aşa că rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog: “De îndată ce vei avea încredere în tine, vei şti exact cum îţi doreşti să trăieşti.” Johann Wolfgang von Goethe

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles