Oraşul Moldova Nouă va avea una dintre cele mai moderne Pieţe Agroalimentare, după ce spaţiul a trecut printr-o serie de transformări.

Primarul Adrian Torma anunţă că un proiect important pentru comunitate – modernizarea Pieței Agroalimentare din cartierul Orașul Nou se apropie de final. Piaţa Agroalimentară nu a suferit o modernizare serioasă din anii ’90, deși este unul din obiectivele importante ale oraşului nostru, a precizat Torma.

În curând, atât comercianţii, cât şi cumpărători vor beneficia de condiţii decente. Lucrările au început în urmă cu o lună şi jumătate, timp în care a fost reabilitat acoperișul, a fost înlocuită 80% din pardoseală, au fost montate porți de acces, a fost amenajată parcarea comercianților. În prezent, se lucrează la accesul dinspre aleea F. Griselini, se montează iluminatul interior si exterior, iar la final de săptămână vor fi montate şi camerele de supraveghere. De asemenea se definitivează amenajările interioare. Primarul Adrian Torma a precizat că au sosit și noile mese destinate expunerii produselor agroalimentare.

Ne apropiem de finalizarea lucrărilor de reabilitare si modernizare a Pieței Agroalimentare. Suntem implicați și motivați să inaugurăm acest obiectiv în cel mai scurt timp posibil. În viitorul apropiat, Piața Agroalimentară va deveni un punct de interes pentru întreaga Clisură a Dunării.