Fânar distrus de flăcări în Caraş-Severin după ce mai mulţi copii s-au jucat cu focul

Jocul copiilor cu focul le-a dat mari bătăi de cap pompierilor din Oraviţa. Printr-un apel la 112, au fost solicitaţi să intervină azi-noapte, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un fânar de la o gospodărie din satul Milcoveni.

Împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Berlişte s-a acţionat rapid pentru localizarea şi lichidarea incendiului, astfel ca nu a existat pericol de extindere la locuinţă. Au fost salvate bunuri în valoare de 45.000 lei şi au fost distruse de flăcări – fânarul pe o suprafaţă de 250 mp şi aproximativ 5.000 de baloţi de fân şi lucernă. Nu s-au înregistrat victime.

Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa au intervenit de urgenţă, azi-noapte, în urma unui apel 112 (orele 22.00) la un incendiu care a cuprins un fânar de la o gospodărie din satul Milcoveni, comuna Berlişte. La faţa locului s-au deplasat şi forte ale SVSU Berlişte. S-a acţionat rapid pentru localizarea şi lichidarea incendiului, astfel că nu a existat pericol de extindere a focului la locuinţa gospodăriei. În jurul orelor 01.00, incendiul a fost lichidat în totalitate. Nu s-au înregistrat victime. Au fost salvate bunuri în valoare de 45.000 lei, au fost distruse de foc: fânarul pe o suprafaţă de 250 mp şi aproximativ 5.000 de baloţi de fân şi lucernă. Cauza probabilă a incendiului este jocul copiilor cu focul.

Cele mai citite

Related Articles