[AUDIO] 150.000 de paşi… mai aproape de casă cu sprijinul reşiţenilor

ionut hergane

Update 11 februarie, ora 20.00

În această seară, la Sala Lira a avut loc un concert umanitar susţinut de pianistul Ionuţ Hergane pentru ajutorarea sinistraţilor de pe Aleea Vlădeasa din Reşiţa. Publicul care a umplut sala de spectacol a contribuit prin donaţiile şi biletele cumpărate la înaintarea cu alţi peste 1000 de paşi spre întoarcerea acestora acasă.
Seria evenimentelor caritabile pentru sprijinirea celor 32 de familii lipsite de locuinţa căreia îi spun “acasă” a fost începută de Radio România Reşiţa prin campania “Ajută ca să ajut” din octombrie 2013.

Luni, ora 17.00

“Fiecare călătorie începe cu primul pas, pentru noi, cei de la Asociaţia de Locatari 557 din Reşiţa, călătoria aceasta este una de 150.000 de paşi!”- Sunt primele cuvinte ale invitaţiei pe care Asociaţia de Locatari 557 o face reşiţenilor pentru un ajutor de încă 1.000 de paşi, pe care doreşte să îi adauge altor 60.000 parcurşi deja în drumul spre casă. Pentru cei care nu înţeleg acest parcurs, paşii reprezintă fiecare ban în valuta europeană pe care membrii asociaţiei îl are de adăugat pentru ca structura de rezistenţă a blocului afectat de explozia de gaze produsă anul trecut pe Aleea Vlădeasa din Municipiul Reşiţa să fie refăcută. Astfel, cu sprijinul Liceului de artă “Sabin Păuţa”,  marţi, 11 februarie, de la ora 18.00, în Sala Lira va avea loc un concert umanitar de pian susţinut de Ionuţ Alexandru Hergane. Un bilet va costa 20 de lei şi va putea fi procurat de la Vasile şi Diana Apopi (la numerele de telefon: Vasile Apopi – 0731.342.760 sau Diana Apopi – 0751.537.679).

Seria evenimentelor caritabile pentru sprijinirea celor 32 de familii lipsite de locuinţa căreia îi spun “acasă” va continua joi, 13 februarie, la Caransebeş, la Casa de Cultură “George Suru”. Aici va concerta Desiderio Quintet din Timişoara, în spectacol fiind cuprinse fragmente instrumentale de muzică clasică şi contemporană.

(Laura Piperiu)

Cele mai citite

Related Articles