Traficul a fost reluat pe DN6, în apropiere de Armeniş, unde a avut loc un accident rutier cu mai multe victime.

***

Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 6 Drobeta Turnu Severin – Caransebeş, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule.

După cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea, drumul este blocat pe ambele sensuri în zona Piatra Scrisă, unde s-a produs un accident rutier cu victime.

Din primele informaţii primite, accidentul s-ar fi soldat cu două victime. La faţa locului s-au deplasat 3 echipaje ale pompierilor militari din Caransebeş cu 3 autospeciale: SMURD, descarcerare şi stingere, precum şi echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Sosite la locul evenimentului rutier, forţele de intervenţie au constatat că în cele 2 autoturisme se aflau 7 persoane, din care 4 adulţi. Unul dintre şoferi a fost descarcerat. În accident au fost implicaţi şi 3 minori din care 2, după o primă evaluare, nu păreau a fi răniţi, dar erau foarte speriaţi. Cel de-al treilea minor prezenta traumatisme la cap. Aceştia au fost transportaţi de un echipaj SAJ la Spitalul Municipal Caransebeş pentru mai multe investigaţii. Două persoane – una inconştientă şi alta conştientă dar necooperantă, au fost preluate de un echipaj SAJ şi unul SMURD, iar celelalte 3 victime de echipaje SAJ şi duse de asemenea la Spitalul din Caransebeş.

Vom reveni cu informaţii!