Angajaţii SAJ Caraş-Severin din prima linie au primit stimulentul de risc

Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, din prima linie care au intrat în contact cu persoane suspecte sau confirmate cu noul coronavirus au primit stimulentul de risc de 2.250 de lei, aferent lunii aprilie.

În următoarea perioadă, cele 47 de cadre medicale urmează să primească banii şi pentru perioada 1-14 mai. Spre deosebire de alte unităţi din ţară, Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin nu mai întâmpină probleme din niciun punct de vedere.

Banii au fost viraţi la timp iar stocul de medicamente şi materiale sanitare a fost îmbunătăţiţ ne-a declarat astăzi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Daniela Popescu.

Angajaţii SAJ Caraş-Severin au primit stimulentul de risc aferent lunii aprilipe, dar doar personalul implicat direct în transportul, evaluarea, echiparea, diagnosticarea şi tratamentul bolnavilor cu COVID-19, în conformitate cu Ordonanţa de urgenţă 43/2020 pentru aprobarea unor măsuri de sprijin decontate din fonduri europene, ca urmare a răspândirii coronavirusului, pe perioada stării de urgenţă.

Urmează ca cei 47 de angajaţi să primească acest stimulent şi pentru perioada 1-14 mai. În acest moment nu avem probleme, ne descurcăm, pot să vă spun că acum avem şi medicamente şi materiale sanitare de protecţie”, ne-a declarat managerul SAJ Caraş-Severin, Daniela Popescu.

Cele mai citite

Related Articles