Sfârșit tragic pentru un bărbat din Reşiţa. A murit carbonizat în propria locuinţă

Un bărbat de 29 de ani din Reșița a murit carbonizat în urma unui incendiu. Acesta locuia într-un sălaș situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reșița.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, sălașul era prevăzut cu o singură încăpere şi a fost distrus în totalitate. După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Din primele cercetări, victima ar fi un bărbat de 29 de ani din Reșița. În acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă SEMENIC precizează într-un comunicat de presă că azi-noapte, în jurul orei 04:15, prin apel 112 a fost anunţat un incendiu la o baracă în Reşiţa. Au intervenit de urgenţă două echipaje cu două autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa. La sosire, forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu flacără, la întreaga construcţie. După localizarea incendiului, pompierii militari au pătruns în interiorul barăcii unde, din nefericire, a fost găsită o victima carbonizată. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de folosirea intenţionată a unei surse de aprindere. La faţa locului au acţionat şi mai multe echipaje ale Poliţiei şi forţe ale Jandarmeriei.

FOTO – Arhivă


Cele mai citite

Related Articles