CSM Reșița a semnat cu atacantul lituanian de calibru, Deivydas Matulevičius! Este jucător de națională în Lituania și are un palmares bogat, a evoluat la echipe precum: FC Vilnius, Zalgiris Vilnius, KS Cracovia, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani, Royal Mouscron, FC Hibernian, Rapid București. Are 33 de ani, o înălțime de 1.90 metri și joacă pe postul de atacant.

”Este un jucător care nu are nevoie de nicio altă prezentare” a spus Cristi Bobar, președintele clubului CSM Reșița:

Am reușit să semnăm un contract pe un an de zile cu Matulevičius, un jucător care nu mai are nevoie de nicio altă prezentare, cu un CV foarte bogat, care și-a dorit să se întoarcă în România, să rămână aici cu tot cu familia. Nu a fost ușor de adus pentru că este un jucător de națională în țara sa. Sperăm să fie convocat în continuare în selecționata Lituaniei și să marcheze cât mai multe goluri pentru CSM Reșița. Suntem în tratative și cu alți jucători, dar nu vor fi multe transferuri, dorim să păstrăm același nucleu de fotbaliști. Am mai prelungit contractele cu Victoraș Astafei,Laurențiu Buș, Cristian Danci, Laurențiu Breșneni, Cristian Zimmermann.”

CSM Reșița va relua antrenamentele în data de 22 iunie la stadionul din Valea Domanului.

Referitor la Centrul de Copii și Juniori al CSM Reșița antrenamentele nu vor fi reluate, deocamdată, la acest nivel, dată fiind situația apărută în fotbalul românesc, primele cazuri de Covid 19 la cluburi din țara noastră.

” Aici este o problemă destul de complicată, dar am întrebat și noi la cluburile mari cum procedează și nu au reluat pregătirea cu juniorii. Este un risc destul de mare, pe care nu vreau să mi-l asum. A apărut și cazul Botoșani și de aceea mai așteptăm câteva zile până să reluăm antrenamentele cu cei mici. Știu că ei abia așteaptă să înceapă, dar ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile m-a speriat un pic. Trebuie să respectăm un protocol, nu este așa simplu”, a spus Cristi Bobar.   

Centrul de Copii și Juniori de la CSM Reșița urmează să fie coordonat de unul din componenții staff-ului lui Alexandru Pelici, Călin Cheregi, cu experiență în coordonarea centrelor de copii și juniori.