O veste tristă ne-a tulburat în această dimineață!

Colega noastră de breaslă, Paula Neamțu, jurnalist recunoscut la nivel regional și național, ne-a părăsit definitiv în această dimineață, în urma unei boli necruțătoare. Paula, așa cum o știam toți cei care activăm în breasla jurnalistică, a făcut parte din echipa care a fondat la mijlocul anilor 90 postul Radio Reșița. A colaborat de-a lungul timpului cu diverse publicații, televiziuni, posturi de radio, a fost corespondent pentru Agerpres în Irak în anul 2004, remarcându-se de fiecare dată printr-un profesionalism desăvârșit, de la care nu a făcut rabat niciodată.

Să ne aducem aminte de vocea caldă a celei care a fost colega noastră Paula Neamţu. Ascultaţi un fragment din interviul de angajare la Societatea Română de Radiodifuziune, susţinut în anul 1996:

Un om și o colegă care, prin existența ei pământeană de numai 52 de ani, ne-a oferit o lecție nemuritoare a bunului simț, a empatiei, a solidarității de breaslă, a dragostei de familie, de semeni, de artă și natură. Nu a clamat niciodată că ar fi o ziaristă de top, dar Paula degaja talent pentru această meserie prin toți porii ei. Ne va fi dor de echilibrul Paulei, de actul ei jurnalistic, de umorul fin, de zâmbetul ei cald dar și de prezența ei la evenimentele publice la care ne reuneam.

Corpul neînsuflețit al jurnalistei Paula Neamțu va fi depus în cursul zilei de vineri, 12 iunie la capela Cimitirului nr.7 din Reșița, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2020, de la ora 13.00

Dumnezeu s-o odihnească în pace!