[FOTO-AUDIO] Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident la Cornea

Două persoane și-au pierdut viața în această după-amiază după ce au fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe DN 6, în afara localității Cornea, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Alina Boeru.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 61 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș spre Orșova, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, pe fondul unui carosabil umed, într-o curbă la stânga, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și pătrunzând pe celălalt sens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din direcția Orșova – Caransebeș, condus de un bărbat de 44 de ani. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto de 61 de ani și al pasagerei dreapta față, în vârstă de 52 de ani, din autoturismul care circula din direcția Caransebeș și rănirea ușoară a unui pasager din celălalt autoturism. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto în vârstă de 44 de ani, rezultatul a fost 0”.

La locul accidentului au intervenit pompierii din Băile Herculane, un echipaj pentru descarcerare şi unul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, precum şi echipaje SAJ şi forţe ale Poliţiei.

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

De același autor

Related Articles