[AUDIO] Noutăți în lotul handbaliștilor de la CSM Reșița! Cristi Pătru: vom avea 5 jucători noi, printre ei portarul Răzvan Szopka

Handbaliștii de la CSM Reșița se află într-o scurtă vacanță, în care se pregătesc doar individual, iar din 1 iulie ar urma să se reunească pentru antrenamente colective.

Conducerea CSM Reșița perfectează în această perioadă lotul pentru noul sezon, în care handbaliștii reșițeni vor evolua tot în Liga Națională. Președintele secției de handbal, Cristi Pătru oferă detalii:

”Jucătorii sunt într-o minivacanță și au primit de la preparatorul fizic un program de exerciții. Antrenorul Bojan Butulija a reușit după ceva timp să se întoarcă, acasă, în Serbia, fără să fie nevoit să stea în izolare. Pe noi este cea mai plină perioadă a anului, deoarece trebuie făcută echipa pentru noul sezon, evident împreună cu antrenorii. Ne-am înțeles să prelungim contractele cu: Paul Simulescu, Lucian Ignat, Răzvan Daia, Eduard Belchite, Eric Bărbuș, Alexandru Vulpe, Marius Bahan, Trifkovic,  Răzvan Mledenciu și Oleksandr Savchenko. Sunt vreo cinci contracte pe care le aștept semnate, unul este deja semnat. Este vorba despre cel cu Răzvan Szopka, portarul care a evoluat la AHC Potaissa Turda. Vom mai semna cu un un inter stânga, inter dreapta, un centru și un pivot, dar nu vă pot dezvălui încă numele. Îi așteptăm să ajungă în România să semnăm contractele cu ei. Vom avea 5 jucători noi, maxim 6, dar vor pleca alții. Shota Tevzadze se retrage din handbal și va lucra pentru Federația de handbal din Georgia, Claudiu Dediu renunță, de asemenea, la handbal, iar Andrei Santeiu dorește să se dedice familiei. Desigur ne aflăm în discuții cu alți jucători pentru prelungirea contractelor”, a spus Cristi Pătru.   

După toate probabilitățile, CSM Reșița, va relua pregătirile la începutul lunii viitoare, cu o pregătire de zece zile în aer liber, pe stadion.

Cele mai citite

Related Articles