Turiștii din țară au ajuns pe Valea Cernei, pentru a se recrea după aproape trei luni de stat acasă!

Sfârșitul de săptămână a atras pe Valea Cernei un număr mare de turiști, care au venit aici pentru relaxare, profitând și de vremea frumoasă, dar și de faptul că pensiunile turistice au fost deschise pentru cazare, iar de la începutul săptămânii s-au deschis și terasele în aer liber!

Avem deja turiști, la sfârșitul săptămânii am înregistrat un grad de ocupare de sută la sută! Începutul este promițător, avem rezervări pentru sezonul de vară, chiar și în toamnă! Pe terasă am așezat mesele conform distanței sociale și am asigurat condițiile de igienă pentru clienți și personalul de serviciu! Avem o terasă și în Centrul istoric al stațiunii, pe care am amenajat-o corespunzător din punct de vedere al așezării meselor, igienei, iar personalul este pregătit cu măști, cu mănuși, cu tot ce trebuie! Sperăm că o să fie bine!, ne-a declarat Petru Panduru – proprietarul unei pensiuni de pe Valea Cernei.

Odată cu începerea activității turistice și deschiderea teraselor în aer liber, turiștii au început să vină deja în stațiunea Băile Herculane, așteptându-se ca la sfârșitul săptămânii să fie un mai mare aflux, având în vedere perioada minivacanței de Rusalii.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles