Unitățile turistice din stațiunea Băile Herculane se pregătesc pentru reluarea activității, la începutul lunii iunie!

Unitățile turistice din stațiunea Băile Herculane sunt în ultimele etape ale pregătirilor pentru reluarea activității odată cu redeschiderea teraselor în aer liber, programată pentru prima zi a lunii viitoare!

Din păcate, ultimele luni pentru industria HORECA nu au fost atât de roz, dar de la 1 iunie putem deschide terasele și unitățile noastre de cazare! Trebuie să le spunem turiștilor care ne vor călca pragul că ne-am pregătit așa cumse cuvine, am luat toate măsurile pentru dezinfectare, am zugrăvit, am achiziționat geluri, am luat distanța cuvenită între mese! Eu am o locație mai mică, nu am foarte multe camere, doar opt, dar locațiile mici sunt în acest an la căutare și cred eu că vom avea un sezon estival așa cum se cuvine! Cine vine la Băile Herculane bolnav, cu siguranță va pleca sănătos, atât psihic, cât și din punct de vedere medical!

Noi avem o terasă, nu de o capacitate foarte mare, circa 20 de locuri, dar ne vom conforma și vom lua distanța legală, vom pune geluri dezinfectante la fiecare masă și, sigur, vom începe activitatea! Trebuie să se știe faptul că aceia care vin la Băile Herculane sunt feriți atât de natură, cât și de Dumnezeu într-un cadru mirific, noi nu am avut niciun caz de coronavirus, deci se pot simți în siguranță în stațiunea noastră! Lumea a început să sune atât pentru perioada aceasta imediată, dar și pentru lunile care vor urma și acest lucru arată faptul că turiștii nu au uitat de Băile Herculane, doresc în continuare să revină, pentru că noi, cei care avem unități de cazare – hotelierii, cei care avem pensiuni – am demonstrat de câțiva ani încoace că la Băile Herculane se face turism de calitate!, ne-a declarat George Orza – administratorul unei pensiuni turistice din stațiunea de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles