Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu a semnat astăzi, 26 mai, contractul pentru proiectare, asistenţă tehnică şi lucrări de construcţii de drumuri la obiectivul de investiţii Modernizare DJ 581, intersecţie cu DJ 586 A (Secăşeni) – intersecţie cu DN 57 (Grădinari) pe o distanţă de aproximativ 9 kilometri.

Proiectul presupune lucrări de modernizare a drumului judeţean 581 de la Grădinari până la intersecţia cu drumul spre Secăşeni. Totodată, vizează realizarea de trotuare şi piste pentru biciclete în comunele Grădinari şi Ticvaniu Mare, realizarea de marcaje şi montarea de sisteme suplimentare de semnalizare, precum şi modernizarea a 4 staţii pentru mijloacele de transport în comun.

Proiectul a avut o valoare totală iniţială de 20.359.720 de lei, valoare suplimentată de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin la începutul acestui cu alte 5,5 milioane lei, urmarea aplicării Ordonanţei de Guvern 114/2018. Cofinanţarea proiectului este asigurată prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020.