Motto: „Cea mai frumoasă descoperire pe care o fac adevărații prieteni este că se pot dezvolta separat fără a evolua despărțiți”. Elisabeth Foley

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

„Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii”, spunea Aristotel, aşa că în această  seară de sâmbătă depănăm amintiri cu Vali Rusu, născut pe Valea-Bistrei şi iremediabil îndrăgostit de Banatul de Munte!

A realizat o carieră frumoasă în domeniul administrativ şi politic, dar noi vom redescoperi Omul Valentin Rusu care, ne face mărturisiri cu sinceritate şi totodată ne vom reaminti de oamenii dragi care i-au marcat şi ne-au marcat viaţa.

Nostalgia şi bucuria de-a aduna împreună cele mai frumoase sentimente se naşte atunci când stai de vorbă cu un prieten fiindcă stai de vorbă cu Viaţa văzută în oglinda amintirilor… îţi dai seama că anii ce au trecut nu au şters nimic din frumuseţea timpurilor cărora le-ai pus un  nume: NEUITAREA.

Pentru cei apropiaţi Vali Rusu este un om plin de viaţă, pentru fiica sa un model,iar  pentru ceilalţi un fost om politic, dar indiferent cum abordăm această întâlnire emoţia este cea care domină lacrima şi aducerile aminte.

Relația afectivă de prietenie este greu de explicat în cuvinte, aşa că rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM ?i 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog: „Limbajul prieteniei nu constă în vorbe, ci în înțelesuri”  Henry David Thoreau

Anca Bica Bălălău