[AUDIO] La Cornereva 26 de kilometri de drum comunal vor fi asfaltați

Proiectul de modernizare a drumului comunal 28 înseamnă asfaltarea a nu mai putin de 26 de kilometri din Cornereva si satele limitrofe, în localități unde cetățenii nu au mai beneficiat de condiții de trafic rutier decent în trecut.  

O portiune în lungime de 19 km din acest drum a beneficiat de o finanțare guvernamentală în valoare de aproximativ 24 de milioane de lei prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale. 

Alți aproximativ 7 kilometri urmează să fie realizați din fonduri europene, în baza unui proiect depus de administratia din Cornereva la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale – AFIR.

Primarul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu, consideră că modernizarea acestui drum comunal care interconectează cele 40 de sate apartinătoare va semnifica o creștere a calității vietii si a confortului pentru cetăteni, dar edilul se așteaptă ca de altfel și piața imobiliară a comunei Cornereva să devină una atractivă, în această zonă pitorească, pentru iubitorii de natură care își doresc să devină proprietarii unei case de vacanță. 

Cele mai citite

Related Articles