Conducerea administrației publice a orașului Băile Herculane desfășoară în această perioadă o campanie de dezinfecție și dezinsecție, pe linia prevenirii răspândirii atât a coronavirusului COVID 19, cât și a insectelor.

Lucrători ai Serviciului de gospodărie comunală, împreună cu cei ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Băile Herculane efectuează, în această perioadă, lucrări de dezinsecție, dezinfecție în zonele de locuințe comune, cât și pe trotuare, pe străzi în vederea combaterii răspândirii coronavirusului! Tot în această perioadă, lucrătorii aceluiași serviciu de gospodărie comunală se deplasează în zonele de locuințe comune pentru completarea rezervelor de dezinfectant din dispenserele montate în scările de bloc!

Avem în atenție și realizarea dezinsecției, această activitate se desfășoară conform graficului și a fost prezentă o echipă care s-a ocupat de acest lucru și a fost realizată o acțiune de dezinsecție împotriva ploșnițelor! Cu siguranță vom continua astfel de acțiuni împotriva combaterii insectelor!, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

Paul-Sever SMADU