Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

În această seară de sâmbătă depănăm amintiri cu o tânără a cărei profesie, după cum afirmă, este aceea de „chirurg de suflete”, psiholog.

Reşiţeancă, cu rădăcini în Valea Almăjului, Andra Pleşa, ne onorează clipa de prietenie cu umor, sfaturi şi mărturisiri de suflet.

„Despre mine aş vrea să se ştie că sunt psihoterapeut şi om! Iar cel mai reprezentativ ar fi faptul că lucrez la Federaţia Română de Handbal, de 5 ani, cu toate loturile de handbal masculin”, mărturiseşte Andra Pleşa!

A publicat articole de specialitate indexate în reviste de specialitate, are umor şi apreciere pentru tot ceea ce înseamnă FRUMOS, BINE ,RAFINAMENT în viaţă.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM ?i 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău