[FOTO] Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte în urma unui accident pe DN 6

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, cu puţin timp înainte de ora 8, pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeş. În coliziune au fost implicate un TIR frigorific şi două autoturisme, iar o persoană a rămas încarcerată.

La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă  SMURD, din cadrul Detaşamentului de pompieri Caransebeş.

„Victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani, aflat în stare de inconştienţă. Acesta a fost scos din maşină de echipajul de descarcerare şi transportat la spitalul municipal Caransebeş”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă al judeţului Caraş-Severin, sublocotenet Adrian Manofu.

Pompierii militari au asigurat, la locul accidentului, toate masurile PSI şi de verificare a eventualelor scurgeri de carburant sau alte substanţe periculoase.

Din primele cercetări rezultă că șoferul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere TIR-ului, înmatriculat în Turcia. Conducătorul acestuia a fost testat și nu a consumat alcool, spune purtătorul de cuvânt al Poliției, Alina Boeru.

Din primele verificări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 40 de ani din Turnu Ruieni conducea un autoturism, pe DC 12, din direcția Caransebeș către Zlagna, nu a  respectat semnificația indicatorului Stop, pătrunzând pe DN 6, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din autotractor și semiremorcă, condus de un cetățean turc.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism parcat în afara părții carosabile, pe acostament, pe sensul de mers Lugoj-Orsova, în care nu se afla nicio persoană. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Related Articles