Clinica Nera, unică în România la un pas de inaugurare. COVID-19 nu a influenţat lucrările!

Proiectul de construncţie a Clinicii Nera, unică în România, se apropie cu paşi repezi de final. Pandemia de COVID-19, nu a blocat lucrările iar acum se fac ultimele retuşuri.

În luna februarie constructorul a dat asigurări că această unitate medicală va fi finalizată în data de 15 mai, si se pare ca acest constructor s-a ţinut de cuvânt. Din păcate, Clinica Nera nu poate fi inaugurată în această lună deorece trebuie să ajungă din Germania rezervorul de oxigen, necesar pentru camera hiperbară. Dacă aveam acest element deschideam fără probleme, ne-a declarat profesorul doctor Pavel Chirila.

Pandemia de COVID-19 nu a influnţat lucrările în ceea ce ne priveşte. Mai sunt practic nişte mărunţişuri de pus la punct. Dacă aveam rezervorul de oxigen pentru camera hiperbară, care vine montat în exterior deschideam acum spitalul. Acesta l-am comandat din Germania şi am înţeles că ajunge în aproximativ 2 luni, oricum mă bucur că am ajuns aici, aşa ceva nu există în România, clinica e unică în ţară şi aşteptăm să-i dăm drumul”, ne-a declarat profesorul Pavel Chirilă.

Unitatea are 45 de saloane spaţioase şi confortabile, construite pe o structură arhitecturală şi funcţională de tip sanatorial. Camerele sunt extrem de spaţioase şi au grup sanitar propriu şi terasă, sunt perfect izolate şi vor arătă exact ca nişte saloane medicale de lux.

Fiecare bolnav va fi găzduit cu grijă şi atenţie şi va beneficia de o cură de recuperare de 14 zile.

Beneficii pentru bolnavi:

Îmbunătăţirea calităţii vieţii:
Tratarea sau prevenirea efectelor adverse ale citostaticelor;
Creşterea confortului psihologic şi a speranţei de viaţă;
Deprinderea unui nou stil de viaţă, mult mai sănătos.
Creşterea încrederii pacientului în actul medical oncologic;
Reducerea riscurilor apariţiei de noi cazuri de cancer;

Întreaga investiţie se ridica la peste 8 milioane de euro.

De același autor

Related Articles