Viaţa după izolare în Reşiţa: Se redeschid parcurile şi ZOO. Cetăţenii se pot bucura şi de bicicletele gratuite

Primăria Reşiţa redeschide de astăzi, 15 mai, parcurile din oraş. Totodată persoanele care doresc să-şi petreacă timpul în aer liber pot merge şi la grădina zoologică, care se va deschide oficial de marţi, 19 mai.

Programul de vizitare este de marți până vineri de la ora 10.00 la ora 20.00. Toate aceste activităţi, trebuie efectuate cu păstrarea distanţării sociale, minimum 1,5 m şi în grupuri de cel mult trei persoane.

După cum aţi aflat cel mai probabil din anunţurile făcute de Guvernul României, începând de astăzi intrăm, pentru o perioadă de 30 de zile, în stare de alertă. Conform acesteia, circulaţia în interiorul Reşiţei se va face fără declaraţie pe propria răspundere şi fără limitări orare. Evident, cu respectarea măsurilor de distanţare socială şi a normelor de igienă personală. Totodată, masca devine obligatorie în spaţiile publice închise.

De astăzi puteţi merge în parcuri, la grădina zoologică şi puteţi folosi bicicletele amplasate de municipalitate în cele şase locaţii (Centru, Universitate, Kaufland CET, Intim, Renk şi Parcul Tricolorului). Toate aceste activităţi, REPETĂM, cu păstrarea distanţării sociale (minimum 1,5 m) şi în grupuri de cel mult trei persoane.

Pentru a închiria o bicicletă aveţi nevoie de un smartphone şi un card bancar valid (bicicletele sunt disponibile pentru închiriere gratuită, dacă sunt folosite mai puţin de 4 ore).

De același autor

Related Articles