[FOTO] Accidente cu victime multiple pe DN 6

Pompierii timişeni au intervenit în această dimineaţă la un accident rutier pe drumul național 6, în apropierea localității Găvojdia. Au fost implicate două autoturisme şi un autotren. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat în maşină şi în cele din urmă a fost predat în stare de conştienţă echipajului de la ambulanţă.

Tot în această dimineață, dar pe raza localităţii Şimian, s-a mai produs un accident între două autoturisme.

La sosirea salvatorilor, două persoane, conștiente, se aflau blocate în interiorul unui autoturism. Pompierii au acționat pentru extragerea persoanelor, care ulterior au primit primul-ajutor de la echipajele medicale. Altor trei persoane li s-au acordat  îngrijiri medicale de către echipajele SMURD și SAJ, acestea fiind transportate la U.P.U. Drobeta Turnu Severin. Alte două persoane implicate în accident nu au necesitat îngrijiri medicale, una dintre acestea suferind doar un atac de panică, refuzând transportul la spital.

Totodată, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor prin deconectarea bornelor de la acumulatorii celor două autoturisme implicate în accident.

Cele mai citite

Related Articles