[FOTO-AUDIO] Sâmbătă 9 mai, un jurnalist din „linia întâi”, Lia Lucia Epure, la „Prietenul de la 20:20”!

219

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

În această seară de sâmbătă depănăm amintiri cu o personalitate a presei locale şi naţionale, Lia Lucia Epure. A obţinut titlul de “Doctor, Universitatea de Vest Timisoara, 2007 – 2011, Catedra de Management. Tema cercetării: “Studiu privind managementul comunicării organizaţionale”, remarcându-se prin implicare în viaţa socio-culturală, dar şi în susţinerea actelor caritabile, este o VOCE ascultată ce impune respect.

Deasemenea, este şi un scriitor onest care-şi argumentează cu profesionalism şi erudiţie mărturisirile şi un amfitrion pe măsură.
Provine dintr-o familie de onoare a Banatului, o familie care a scris istorie plătind un preţ enorm în vremurile tulburi.

“Cred că nimic în această lume nu se poate realiza în afara credinţei în Dumnezeu. Atunci când Îl ignorăm pe El, atunci când avem orgoliul că am putea face lucruri, singuri, primim avertismente, de care ar trebui să luăm seama”, mărturiseşte invitata noastră Lia Lucia Epure.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM ?i 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău