Doi tineri, arestați după ce au furat o cutie de valori dintr-o fermă din comuna Berzasca

Două persoane din judeţul Timiş au fost arestate, fiind prinse în flagrant delict de către poliţişti după ce au furat o cutie de valori de la o fermă din comuna Berzasca.

În urma documentării activităţii infracţionale, două persoane din judeţul Timiş au primit, luni, mandate de arestare preventivă şi arest la domiciliu, după ce în 26 aprilie au fost prinse în flagrant delict de poliţişti, după ce au sustras o cutie de valori, din localitatea Berzasca. Cele două persoane, un bărbat 30 de ani şi o tânără de 19 ani, ambii din judeţul Timiş, în timp ce lucrau ca muncitori sezonieri la o fermă din zona Berzasca, în cursul zilei de duminică au sustras o cutie de valori, conţinând bani, bijuterii, ceasuri, laptopuri şi telefoane mobile, cutie depozitată într-un dulap din lemn, neasigurat, dintr-o clădire aparţinând fermei‘, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

După săvârşirea faptei, persoanele bănuite au plecat cu un autoturism spre judeţul Timiş, fiind oprite şi reţinute de poliţişti, în scurt timp, pe raza comunei Grădinari. În maşina acestora, poliţiştii au găsit cutia de valori împreună cu toate bunurile reclamate ca fiind sustrase, care au fost ridicate şi restituite persoanei vătămate.

În cauză, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Moldova Nouă au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă.

Luni, Judecătoria Moldova Nouă a admis propunerea procurorilor şi a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 30 de ani şi măsura preventivă a arestului la domiciliu faţă de tânăra de 19 ani.

Cele mai citite

Related Articles