LPF a realizat un protocol de reluare a pregătirii centralizate a jucătorilor din Liga I

Liga Profesionistă de Fotbal a realizat un protocol de reluare a pregătirii centralizate cu circuit închis pentru echipele din Liga I, care şi-au întrerupt activitatea din cauza pandemiei de COVID-19, document care a fost înaintat către FRF, sindicatul fotbaliştilor şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Reprezentanţii LPF precizează că susţin demersul ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, de a elabora o ordonanţă aplicabilă pentru tot sportul românesc.

‘În cursul zilei de astăzi, am înaintat documentul intitulat ‘Protocol de reluare a pregătirii centralizate tip cantonament cu circuit închis pentru cluburile din Liga I’ către FRF, AFAN şi Ministerul Tineretului şi Sportului, pentru ca acesta să poată fi luat în considerare la elaborarea documentelor ulterioare. Pe această cale, susţinem demersul ministrului Ionuţ Stroe de a se elabora, la nivelul Guvernului, în baza informaţiilor primite de la federaţiile sportive şi Liga Profesionistă de Fotbal, o ordonanţă care se fie aplicabilă pentru tot sportul românesc. Documentul de mai sus a fost comunicat şi tuturor reprezentanţilor cluburilor din Casa Liga I’, se arată într-un comunicat de presă al LPF.

Sursa citată precizează că reprezentanţii LPF au fost invitaţi să participe la prima întâlnire a Grupului de Lucru pentru Norme Speciale constituit la nivelul FRF, în cadrul căreia vor fi dezbătute şi documentele transmise de ligă către Federaţia Română de Fotbal în ultima perioadă, printre care propuneri de modificare a regulamentelor şi protocolul de reluare a pregătirii.

sursa foto: Agerpres.ro

Cele mai citite

Related Articles