BERBEC  Dacă ai ceva de aranjat, de comunicat, ceva ce-ţi era greu să cuantifici mai înainte în vorbe şi concepte, atunci foloseşte dimineaţa zilei de astăzi. Poţi să obţii rezultate dacă mizezi pe persoane competente şi bine intenţionate, ca să te susţină.

TAUR   Dimineaţa, de Sf.Gheorghe, poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente valabile. Configuraţia astrelor te avantajează ca să fii convingător. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic

GEMENI Este o perioadă perfectă ca să te bucuri de rezultatul eforturilor trecute. Evită imprumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc online – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Un telefon sau o informaţie pe net îţi pot aduce surprize plăcute, doar este Sf.Gheorghe.

RAC Nu fii mai catolic decât papa, dă dovadă de iscusință şi înţelegere şi o să ai o zi bună. Nu te enerva inutil, de sărbătoarea comisului Sf.Gheorghe. Fiecare este prost cel puţin odată în viaţă! Nu confunda prostia cu răutatea! Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil!

 LEU  Astăzi toată lumea se grăbeşte. Ia-ţi şi tu un moment de respiro, de pauză şi vezi pe cine poţi să te bazezi din familie, dintre cei dragi. Acasă. Este momentul favorabil să te gândeşti la ceva nou.

FECIOARĂ   Nu te lăsa încântat de vorbe frumoase şi de promisiuni mincinoase. Ai nevoie de o abordare pragmatică, poate chiar o expertiză tehnică. Nu lăsa lucrurile pe mâine, nu amâna, lasă comoditatea! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui, este Sf.Gheorghe.

BALANŢĂ  Ai un parcurs bun pentru rezolvarea problemelor tale personale. Cu toate că prudenţa caracteristică zodiei te frâneză uşor, toate drumurile sunt deschise. Ca să reuşeşti, trebuie să încerci! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei

SCORPION  Încearcă să nu te mai gândeşti la trecut, istoria serveşte doar pentru pretexte de ceartă! În program sunt întâlniri, discuţii, reconcilieri, este Sf.Gheorghe! Vorba dulce, mult aduce – nu uita proverbul!

SĂGETĂTOR  Astăzi te agiţi mult, se poate să faci şi o deplasare! Nu este mult zgomot pentru nimic, chiar ai probleme importante de rezolvat. Concentrează-te pe situaţiile tale imediate, cotidiene! Emoţiile tale sunt la „vreme frumoasă”, dar ai vrea ca lucrurile să iasă mult mai uşor

CAPRICORN  Nu trebuie să exgerezi cu cheltuielile şi nici cu dorinţele extravagante. Cumpătarea este calea de aur! Nativii care care posedă talente au o perioadă de creaţie foarte bună. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii, în general, cu semnele de aer şi de foc.

VĂRSĂTOR   Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii. Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. 

PEŞTI  Astăzi stai în defensivă, crezi că ai mai trecut prin aşa ceva, trebuie să dai dovadă de voinţă şi poţi reuşi. Vine soarele şi pentru tine dacă eşti cumpătat şi faci provizii de răbdare! Acasă. O veste te interesează, chiar te influenţează, dar nu este exact ceea ce aşteptai.