Leoaicele de la Clubul LIONS ONIX Reşiţa alături de comunitate şi de Spitalul Judeţean Reşiţa, de Paşti!

În această perioadă de sărbătoare, Clubul Lions Onix Reşiţa rămâne alături de comunitate Doamnele cu suflet de la Lions Onix, continuă să ajute persoanele vârstnice din Reşita şi Anina. Ce actiune au mai pus la cale de această dată leoaicele, aflăm de la medicul Felicia Quint.

Clubul Lions Onix Reşiţa, doreşte să aducă un gram de bucurie şi speranţă în mijlocul persoanelor vârstnice şi a famililor nevoiaşe, acum de sărbători. Aşa s-a întâmplat în fiecare an şi păstrăm tradiţia, de această dată Clubul Lions Onix Reşiţa donează Protopopiatului din Reşiţa suma de 4.000 de lei, sumă, folosită pentru bătrâni şi familii nevoiaşe pentru a aduce puţină bucurie şi lumină, materializată în alimente, fructe şi cele necesare acum de sărbători.

O parte din bani vor merge la Azilul de Bătrâni din Anina pentru dezinfectante şi alimente, aşa că tragem un semnal de alarmă, azilul are nevoie de ajutor! Dacă mai sunt firme, sponsori care doresc să ajute, să o facă, pentru că acei oameni au nevoie de noi.

În numele Clubului Lions Onix Reşiţa doresc să transmit un Paşte Fericit. Avem anul acesta un Paşte altfel, o sărbătoare cu linişte cu sănătatae şi bucurie. Mesajul meu este simplu, staţi acasă! Paşte Fericit şi bucuraţi-vă de la distanţă”, ne-a declarat leoaica cu inimă mare, Felicia Quint.

Şi proiectele de ajutorare a comunităţii continuă. Doamnele de la LIONS ONIX REŞIŢA sunt alături de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa şi fac donaţii importante, în lupta cu COVID-19, despre aceste lucruri, vă oferim detalii într-un articol viitor.

Cele mai citite

Related Articles