Primăria Berzovia ajută cu bani Spitalul Judeţean din Reşiţa. Unitatea medicală va achiziţiona două electrocardiografe și un defibrilator

Primăria Berzovia a dat dovadă de solidaritate şi a aprobat alocarea sumei de 55.300 lei pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița în lupta cu noul coronavirus. Cu aceşti bani se va achiziţiona aparatură medicală, atât de necesară spitalului în această perioadă. Detalii despre acest subiect ne oferă medicul Emil Bunda.

Comunitatea din Berzovia este alături de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Mai multe firme şi mai mulţi oameni cu suflet au donat bani pentru unitatea medicală în lupta cu noul coronavirus. Mai mult decât atât, primăria a alocat peste 55 de mii de lei pentru aparatură medicală necesară UPU, cu atât mai mult eu mă bucur pentru gestul făcut, pentru că eu sunt din Berzovia şi le mulţumim tuturor pe această cale. Cu aceşti bani, spitalul va achiziţiona două electrocardiografe și un defibrilator. Dacă mai rămân bani ne dorim să mai cumpărăm şi nişte dulapuri mobile pentru medicamente şi materiale sanitare, pe care să le putem muta dintr-o parte în alta şi chiar ne sunt necesare în acest moment.

Şi aşteptăm încă un ecograf, mai multe tărgi şi un aparat roentgen, care vor ajunge tot la noi la spital, astfel că suntem pregătiţi să facem faţă cazurilor care ne vor trece pragul, în această perioadă”, ne-a declarat medicul Emil Bunda.

Spitalul Judeţean din Reşiţa a făcut deja demersurile necesare pentru achiziţionarea aparaturii medicale.

De același autor

Related Articles