Secţia Clinică Dermatovenerologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timișoara a fost desemnată secție suport COVID-19

Sectia Clinică Dermatovenerologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timișoara a fost desemnată secție suport COVID-19, aşa cum vă spuneam încă de ieri.

Aici se internează cazurile suspecte de infecție COVID-19, in așteptarea rezultatului testării prin Real Time PCR. Avem saloane cu grup sanitar in care pacienții sunt singuri in salon și primesc ingrijiri medicale pana la primirea rezultatului testării.

Multumiri domnului Prof Dr Solovan, medic-sef secție, personalului medical care a acceptat sa fie delegat in aceasta secție pentru a acoperi programul organizat in ture, precum și tuturor angajaților Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timișoara care sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19! Multumiri Primariei Municipiului Timișoara pentru punerea la dispoziția personalului medical implicat in diagnosticarea și tratarea pacienților cu infecție COVID-19 de spații de cazare si masa la mai multe hoteluri din Timișoara”, este mesajul transmis de managerul Spitalului Municipal Timişoara, medicul Olimpia Oprea.

De același autor

Related Articles