Campania de strângere de fonduri, iniţiată de Fundaţia Comunitară Banatul Montan pentru ajutorarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa continuă şi în pragul Sărbătorilor Pascale. Prin numărul de SMS 8837 s-au strâns până în prezent peste 9 mii de euro dar numărul donatorilor a început să scadă de la începutul lunii aprilie.

Directorul Fundaţiei Comunitare Banatul Montan, Răzvan Todor, îndeamnă oamenii să doneze 2 EURO la numărul 8837 cu textul RESITA, cel mai mare spital din Caraş-Severin are nevoie în continuare de ajutor!

Datorită Fundaţiei Comunitare dar şi a firmelor din Reşiţa şi Timişoara care s-au implicat în ajutorarea spitalului, se fac paşi importanţi în lupta cu COVID-19. Oamenii cu suflet au înţeles importanţa acestor investiţii. În urmă cu puţin timp, 3 dispozitive de tip tunel pentru dezinfecţie au ajuns la cel mai mare spital din Caraş-Severin. Un tunel a fost montat la Staţionarul 1 iar celelalte două vor fi montate la Staţionarul III.

În plus, recent, la unitatea medicală a mai ajuns un microbuz plin cu diverse materiale ce vor fi repartizate pe secțiile UPU, Boli Infecțioase și ATI. Echipamentele de protecție rămân o prioritate, este esențial ca medicii din linia întâi să fie protejați pentru a își putea face meseria în condiții de siguranță.

Valoarea totală a produselor este de: 43,105 RON.

Măștile FFP2 au fost donate de Asociatia pentru Relatii Comunitare si MagiCAMP.

🔘1000 de masti FFP2
🔘250 de combinezoane impermeabile
🔘250 de protectii pentru incaltaminte
🔘100 perne HYPO
🔘200 de masti TNT
🔘100 de halate TNT
🔘50 combinezoane TNT

Campania continuă, implică-te şi TU! Fiecare gest, oricât de mic contează în lupta cu COVID-19.