Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela este la datorie! În Caraş-Severin, participă astăzi, la stingerea incendiilor de vegetaţie de la Băuţar

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela este la datorie şi în acest sfârşit de săptămână, dar de această dată sprijină acţiunile de stingere a unor focare din zonele forestiere din Hunedoara şi Caraş-Severin.

Ministrul Marcel Vela a ajuns în Caraş-Severin, pentru că se va acţiona în zona Băuţar, în această după-amiază pentru stingerea unor incendii de vegetaţie. Detalii despre aceste acţiuni ne oferă ministrul, Marcel Vela:

Colegii de la Inspectoratul General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne execută încă de ieri misiuni de stingere a unor focare în zonele forestiere din judeţul Hunedoara. Au continuat şi astăzi în zona Luncani, s-au mai descoperit altele noi, acum se face identificarea şi verificarea zonelor pe coordonate după care, în partea a doua a zilei se va acţiona în zona Băuţar din Caraş-Severin. Am vrut să vin alături de colegii din cadrul Inspectoratul General de Aviaţie ca să-i încurajez, ministerul afacerilor Interne este la datorie, chiar dacă lumea ne vede doar în patrule şi în diferite misiuni specifice stării de urgenţă, colegii mei sunt la datorie în special în aceste situaţii neplăcute în care apar diferite focare şi sunt incendiate anumite zone alpine, forestiere, care din păcate se pot extinde”, ne-a declarat în urmă cu puţin timp, Marcel Vela.

În plus, ministrul Marcel Vela este aproape de cărăşeni, în această perioadă grea şi le transmite ascultătorilor şi cititorilor Radio România Reşiţa un mesaj de încurajare.

Pentru cei care sărbătoresc în acest sfârşit de săptămână Floriile şi Paştele Catolic le doresc tuturor multă sănătate şi îi îndemn să respecte ordonanţele militare pentru că împreună vom trece cu bine peste această perioadă dificilă”, a mai precizat Marcel Vela.

Cele mai citite

Related Articles