Apel către reșițeni să devină voluntari în campaniile umanitare

Primăria Reșița, prin Direcția de Asistență Socială, vine în sprijinul cetățenilor cu vârsta peste 65 de ani punând la dispoziție telefonul verde –   0800.420.242. Administrația locală face un apel către toți cei care tot doresc să se implice voluntar în a ajuta în această campanie. Viceprimarul Adrian Dacica detaliază:

”Facem apel la acei cetățeni care doresc să fie voluntari să vină să dea o mână de ajutor. Am avut și solicitări de acest fel. Îi îndrumăm să trimită un mail pe asistentasociala@primariaresita.ro, iar ulterior urmează să fie puşi în legătură cu ONG-urile care colaborează cu noi în acest parteneriat”, a spus Adrian Dacica.

Mai multe persoane și-au oferit ajutorul în Campania umanitară ”Mâinile bucuriei”, alături de Primăria Reșița, Asociaţia ATOR Banatul de Munte, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Guerrilla MC Reşiţa, Casa de cultură a studenților și Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, filiala Caraş-Severin.

Beneficiarii campaniei derulate de Primăria Reșița nu sunt persoanele aflate în carantină sau izolate la domiciliu, iar cheltuielile sunt suportate de către persoana care solicit sprijin.