Primăria Moldova Nouă continuă şi astăzi dezinfecţia scărilor de bloc din oraş. În conformitate cu ordonanţa militară cu nr 4. administraţia locală montează dispozitive cu dezinfectant în toate cele 180 de scări de bloc din Moldova Nouă.

Începând de astăzi, vom începe montarea primelor 60 de dispozitive pentru dezinfectant de la scările blocurilor. Luni, vom continua cu celelalte 140 de scări şi vom alimenta cu dezinfectant aparatele, susţine primarul Adrian Torma, cel care face apel la comunitate să nu vandalizeze aparatele cu dezinfectant şi să respecte regulile de igienă pentru prevenirea coronavirusului.

„Va rog sa va aveţi grija de dozatoare si dezinfectant. La finalul acestei săptămâni vom începe si dezinfectarea cailor de rulare sau pietonale. Nu sunt instalaţii profesionale, dar vom încerca să rezolvăm acesta problemă improvizând. STAŢI ÎN CASĂ, de astăzi cuantumul amenzilor a crescut. Primăria Moldova Noua nu are nevoie de amenzi, are nevoie de cetateni responsabili!” a scris primarul Adrian Torma pe pagina sa de facebook.