Doamnele de la Lions Onix Reşiţa împreună cu Rotary şi-au unit forţele pentru ajutorarea Spitalului Judeţean din Reşiţa. Cele două cluburi de elită au început să stângă bani pentru achiziţionarea de aparatură şi materiale sanitare pentru cadrele medicale care se află în linia întâi în lupta cu covid-19. Şi donaţiile nu s-au lăsat aşteptate, 8 mii de euro au primit împreună, Lions ONIX Resita şi Rotary, explică medicul Felicia Quint, preşedinte pe zona 5 Vest.

„Este o campanie în care punem LEU pentru LEU, o campanie de strângere de fonduri, în sprijinul medicilor şi personalului medical din linia întâi. Pentru că această campanie trebuie popularizată, eu m-am gândit ca preşedinte pe zona 5 Vest, pentru că sunt cluburi şi din Timişoara şi din Reşiţa şi din Lugoj, să mă implic şi vă rog să o popularizaţi pentru că vă spun contează foarte mult dacă se vor aduna sume mai mari care vor fi folosite în acest scop umanitar. Deci suntem implicaţi toţi pentru achiziţionarea de măşti, echipamente de biosecuritate, ochelari, injectomate şi alte material sanitare necesare pentru că noi ţinem legătura cu medicii de la UPU şi ATI şi facem tot posibilul să-i ajutăm. O primă donaţie a venit din partea celor de la Electroechipament din Reşiţa, aceştia au donat 4000 de euro pentru Clubul Lions şi alţi 4000 de euro pentru Rotary, bani pe care îi folosim acum de urgenţă pentru ajutorarea Spitalului din Reşiţa”, ne-a declarat omul cu suflet mare, medicul Felicia Quint.

Campania de ajutorare a Spitalului Judeţean din Reşiţa continuă. Cei interesaţi să ajute pot face donaţii şi către Cluburile Lions Onix Reşiţa şi Rotary, bani cu care vor fi achiziţionate materiale sanitare şi aparatură medicală, necesare în lupta cu covid-19.

http://drive.google.com/file/d/14RksCbyPHuTK_FSfO9IO91MpYeSCnp3f/view?fbclid=IwAR0G7czyzJxDum-InQwuTIpOGXptZiBxVJuX7Xi9a5WewgWe2X0CCSzmgJA

Practic, la fiecare leu donat de oricine, Lions România adaugă încă un leu. Iniţiativa este promovată şi la nivel local de către Clubul Lions Onix Reşiţa. Toate sumele strânse vor fi direcţionate în mod transparent către achiziţionarea de kit-uri de protecţie pentru personalul medical. Acestea vor fi donate spitalelor implicate în tratarea pacienţilor.

Campanie de strangere de fonduri in sprijinul medicilor si personalui sanitar din linia intai! LIONS Romania pune la dispozitia tuturor contul IBAN RO02BTRLRONCRT00A3336203, deschis la Banca Transilvania, pentru donatii.

Pentru fiecare Leu donat, LIONS România adaugă încă un Leu! Ne punem la dispozitia tuturor celor ce doresc sa sustina medicii, asistentii, infirmierii si întreg personalul medical în lupta directă cu epidemia!