Spitalul Municipal Lugoj şi-a închis total porţile pentru vizitatori

249

Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei” din Lugoj a anunțat interzicerea accesului vizitatorilor, până la data de 31 martie, conform buletinului informativ emis de Ministerul Sănătății. Perioada de carantină se poate prelungi și după această dată, în funcție de cum
evoluează situația îmbolnăvirilor în țara noastră, decizia aparținând Ministerului Sănătății.

Potrivit conducerii spitalului, excepție facesecția de pediatrie, unde copiii internați au nevoie de unaparținător, dar și bolnavii nedeplasabili, internați în diverse secții ale Spitalului Municipal ”Dr. Teodor Andrei”. Pentru aparținătorii care se încadrează în situațiile de mai sus, se solicităo dispensă specială de la medicul de familie, prin care li se va permite accesul în spitalul lugojean.

Consultațiile din ambulatoriile de specialitate vor fi efectuate după o programare telefonică prealabilă, cu cel puțin 24 de ore înainte, la numărul de telefon 0256/354912, în intervalul orar 7.30 – 13, de luni până vineri.

Internările, cu excepția cazurilor ce reprezintă urgențe medico-chirurgicale, vor fi efectuate după o programare telefonică prealabilă (cu cel puțin 24 de ore înainte), la numărul de telefon 0256/354912, în intervalul orar 7.30 – 13, de luni până vineri.

Conducerea spitalului subliniază importanța respectării programărilor, iar în situația prezentării în serviciul de urgență, pacienții sunt rugați să respecte procedurile de triaj și timpii de așteptare.