Oncologi, nutriţionişti, psihologi şi psihiatrii din toată ţara au demonstrat, astăzi, că sunt interesaţi să colaboreze cu Spitalul de Recuperare Oncologică Nera!

Excursia de promovare a Clinicii de Recuperare Oncologică Nera la care au participat astăzi, peste 50 de medici din toată ţara a fost un succes!

Obiectivul a fost atins! În urma acestei acţiuni, profesorul Pavel Chirilă va semna mai multe contracte de colaboare cu medici care au decis să se implice în acest proiectm după ce au vizitat spitalul şi dotările acestuia.

“E prima clinică de genul acesta şi asta contează foarte mult. După cum vedeţi lucrările în proporţie de 90% au fost finalizate, urmează convenţia cu Casa de Asigurări de Sănătate şi completarea personalului cu medici şi asistente. Noi avem deja o parte din personal dar mai avem nevoie de medici. Pot spune că am avut parte de o surpriză plăcută o doamnă psiholog din Bucureşti mi-a spus ferm, că ea vrea să lucreze aici la Nera, a apărut şi a doua persoană, un medic de recuperare care la fel mi-a zis, nu e rău ca după o astfel de excursie cu tematică medicală să semnăm contracte de colaborare”, ne-a declarat profesorul Pavel Chirilă.

Oncologi, nutriţionişti, psihologi şi psihiatrii din toată ţara s-au arătat interesaţi de acest proiect. Cadrele medicale au fost impresionate de atât de peisaj, de zonă cât şi de aerul curat şi nu exclud posibilitatea de a se muta aici, pentru a ajuta bolnavii care vin, aici pentru a se recupera după lupta cu cea mai cruntă maladie:cancerul!

Întreaga investitie de la Clinica Nera depăşeşte 8 milioane de euro. Unitatea are 45 de saloane spaţioase şi confortabile, construite pe o structură arhitecturală şi funcţională de tip sanatorial. Camerele sunt extrem de spaţioase şi au grup sanitar propriu şi terasă, sunt perfect izolate şi vor arătă exact ca nişte saloane medicale de lux.

În amfiteatrul Clinicii Nera, astăzi, a avut loc şi o dezbatere pe diverse teme medicale, pentru tratarea şi recuperarea bolnavului care suferă de cancer. Proiectul de construcţie a Clinicii Nera, va fi finalizat în data de 15 mai, dă asigurări constructorul. Până atunci, profesorul Pavel Chirilă va organiza şi alte excursii, tocmai pentru a atrage cât mai multe persoane în acest proiect, unic în România.

Cele mai citite

Related Articles