Victima a ajuns la spital şi totul s-a dat în vileag

Un bărbat de 33 de ani din comuna cărăşană Lupac a fost reținut de poliţişti pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier. În urmă cu două zile, acesta s-a răsturnat cu maşina în afara drumului şi a rănit pasagera aflată în autoturism, după care a încercat să ascundă accidentul. El nu avea permis de conducere, iar maşina nu era înmatriculată, afirmă purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Alina Boeru.

“Polițiștii din Bocșa au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani din Lupac, bănuit că ar fi condus, fără a poseda permis de conducere, un autoturism neînmatriculat pe DJ 586A, din direcția Dognecea-Calina, iar la trecerea peste un pod metalic, ar fi pierdut controlul autoturismului și s-ar fi răsturnat într-un pârâu, în urma accidentului rezultând rănirea gravă a unei tinere de 24 de ani, care se afla în auto. După ce ar fi provocat accidentul, conducătorul auto ar fi scos mașina din apă, fără a anunța poliția și ar fi ascuns-o în curtea unui imobil din apropiere, apoi ar fi plecat la domiciliu. Femeia de 24 de ani din Dognecea, pasageră pe bancheta din spate în autoturismul în cauză, s-a prezentat la urgențe pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. Cel în cauză va fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

De același autor

Related Articles