Horoscop, 25 februarie 2020

138

Berbec – Este posibil sa te temi pentru locul tau de munca astazi. Din fericire, acele temeri sunt nefondate. La locul de munca se intampla multe tulburari. Cel mai bine ar fi sa te indepartezi, daca poti . Daca continui sa iti faci treaba bine, este posibil sa primesti un bonus sau o promovare ca urmare a eforturilor depuse.

Taur – Este greu sa negi puterea unei reactii chimice cu o alta persoana. Probabil vei intalni pe cineva astazi sau poate ai intalnit deja pe cineva care are o influenta puternica asupra ta. Nu iti poti scoate aceasta persoana din minte. Nu este clar daca este vorba despre o singura data sau de un romantism de lunga durata. Orice ar fi, se va dovedi ca esti incantat sa te simti atat de emotionat si de viu.

Gemeni – Persoana cu cele mai multe jucarii castiga” poate fi filosofia ta. Si astazi, cu siguranta, mergi mai departe in cursa, pe masura ce adaugi inca o minune tehnologica in casa ta. Ce este de data asta? Un scaner, o camera digitala, un DVD player sau toate cele de mai sus? Este o mica ingaduinta pentru toata munca grea pe care o depui. Daca aceste lucruri iti ofera cu adevarat o asemenea placere, atunci merita sa le ai.

Rac – Astazi te poti aseza la computer doar un minut pentru a cauta ceva pe Internet si ajungi sa petreci cea mai mare parte a dupa-amiezii incantat de ceea ce citesti. Ai putea foarte bine sa iti iei si cateva informatii despre oculte si misticism. Te-a fascinat intotdeauna si acum ca ai inceput sa inveti, nu vrei sa te opresti. Poate te-ai putea inscrie la un atelier si te-ai putea amesteca cu altii care au un interes similar.

Rac – Astazi te poti aseza la computer doar un minut pentru a cauta ceva pe Internet si ajungi sa petreci cea mai mare parte a dupa-amiezii incantat de ceea ce citesti. Ai putea foarte bine sa iti iei si cateva informatii despre oculte si misticism. Te-a fascinat intotdeauna si acum ca ai inceput sa inveti, nu vrei sa te opresti. Poate te-ai putea inscrie la un atelier si te-ai putea amesteca cu altii care au un interes similar.

Leu – Intotdeauna ai avut un avantaj pentru toate lucrurile financiare, dar astazi abilitatea ta este imbunatatita. Ai descoperit toate informatiile gratuite despre investitii disponibile pe Internet si le absorbi ca un burete. Simtul tau natural iti permite sa separi prostiile de sfaturile solide iar portofoliul si starea ta de spirit beneficiaza imediat!

Fecioara – Tine-ti ochii larg deschisi astazi, deoarece s-ar putea sa intalnesti persoana visurilor tale! Sau ai putea sa te lovesti, literalmente, de o gramada de bani. Este probabil sa fie o zi mai neobisnuita, asa ca tine-ti ideile despre tine si mintea deschise tuturor posibilitatilor. Daca iti vine in cale o noua oportunitate de afaceri, nu le accepta imediat. Noteaza toate informatiile si revizuieste-le cand ai timpul necesar.

Balanta – O schimbare de profesie poate fi in plan pentru tine, sau cel putin o schimbare de hobby. Ultimele progrese tehnologice ti-au atras cu adevarat interesul. Poate ca a venit momentul sa te inscrii la un atelier de weekend sau sa faci o plimbare cu camera video si sa inregistrezi locatia preferata.

Scorpion – Probabil ca vei simti dorinta de a pleca in tari indepartate. Astazi ai putea sa te opresti la biroul agentului de turism, cel cu care te-ai plimbat de nenumarate ori si sa privesti imaginile. Tailanda, Hong Kong si Noua Zeelanda sunt doar cateva dintre locurile pe care ai dori sa le vezi. Imaginile arata atat de ispititoare. Da-i drumul. Planifica o astfel de calatorie, desi este probabil sa fie doar o deviere temporara. Singuratatea ta indica o neliniste fundamentala care trebuie rezolvata.

Sagetator – Schimbarea, chiar si cand este in bine, poate fi uneori un pic infricosatoare. Ai putea simti o oarecare ezitare cu privire la schimbarea unui nou loc de munca sau la modernizarea casei tale. Cu toate acestea, ti se ofera o oportunitate grozava. Daca nu o iei in calcul, probabil ca vei regreta tot restul vietii. Ceea ce se intampla acum, poate fi cel mai bun lucru posibil.

Capricorn – Exista o multime de oportunitati in calea ta si esti tentat sa te agati de fiecare dintre ele. Ei bine, un pic de discriminare este in regula daca vei folosi cel mai bine atmosfera de bun augur. Calatoria este cu siguranta in plan, asa ca te va ajuta sa iti continui educatia intr-un fel. Ar putea fi ceva simplu, cum ar fi inscrierea la o clasa de gatit la un centru de invatamant pentru adulti.

Varsator – Probabil ca azi vei primi o sansa. Fii prudent cu asta. Daca o investesti cu intelepciune, iti va servi mult si bine. Curiozitatea ta a fost starnita in privinta unor subiecte destul de ezoterice, poate despre artele intunecate. De ce nu vizitezi biblioteca locala pentru a vedea cateva carti pe aceste teme de interes?

Pesti – O schimbare de scena este disponibila pentru tine. Nu este clar daca aceasta este sau nu o miscare voluntara, dar este clar ca haosul si confuzia domnesc in urmatoarele zile. Sunt multe de facut. Din fericire, abilitatile tale organizationale iti vor servi bine. Miscarea pe care vrei sa o faci va fi finalizata intr-un timp record!