[FOTO] De la ora 22:15, la Boema, ne întâlnim cu pianistul Teo Milea şi amfitrionii săi: medicul Felicia Quint, directorul Liceului de Arte „Sabin Pautza”, Tudor Paniță și edilul Reșiței, Ioan Popa alături de beneficiarul acțiunii, Narcis Daniel Matei!

227

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor aducem pe calea undelor oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, ora 22:15, la emisiunea Boema  ne întâlnim cu pianistul  Teo Milea, care impresionat de povestea reșițeanului Narcis Daniel Matei, a decis să susțină un concert caritabil în Reșița. Încasările au fost folosite pentru achiziționarea unui pian, astfel încât Narcis să poată continua studiul și acasă.

Narcis Daniel Matei este elev în clasa a V-a la Liceul Artă “ Sabin Păuță” din Reşiţa și cu toate că provine dintr-o familie numeroasă, greu încercată de viață, învață foarte bine, studiază pianul și violoncelul, dar pentru pian a făcut o adevărată pasiune.

Alături de Teo Milea cu mărturisiri de la evenimentul de suflet spun prezent  si o parte dintre amfitrionii săi, medicul Felicia Quint, directorul Liceului de Arte „Sabin Pautza”, Tudor Paniță și edilul Reșiței, Ioan Popa alături de beneficiarul acțiunii, Narcis Daniel Matei.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău