[FOTO] În această seară, ora 22, la emisiunea “Între noi. Rămâne între noi” vom cunoaște o tânără actriță a Teatrului de Vest, Rusalina Bona

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Anul Nou 2020 suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară, ora 22, la emisiunea “Între noi. Rămâne între noi” vom cunoaște o tânără actriță a Teatrului de Vest, Rusalina Bona.

Născută în Banatul de Munte, invitata noastră s-a întors acasă pentru a juca pe scena reșițeană.

Rusalina Bona se prezintă astfel:

„Am terminat la UNATC în 2016, clasa domnului Adrian Titieni, ciclul licența. Master, clasa doamnei Tania Filip, anul 2018.

Joc acum în “Scripcarul pe acoperiș”, în regia lui Andrei Munteanu la Teatrul Evreiesc de Stat din București, unde sunt Hudl. Am jucat Lida din “Draga Elena Sergheevna”, în regia Iuliei Grigoriu. La master am făcut Katherina din “Îmblânzirea scorpiei”, Velma Kelly din “Chicago”, iar la licenta Abigail Williams din “Vrăjitoarele din Salem”, in regia Dianei Păcurar, Ana Zavala din “Kathie și hipopotamul”, in regia Dianei Tanase, Ines Finidori în “Viața la puterea a treia” coordonat de Iulia Lumanare. In exerciții de regie am fost Titania din “Visul unei nopți de vara” și Prințesa din “Zadarnicele chinuri ale dragostei”.

 Am avut un workshop cu domnul Kiss Csaba unde am analizat/jucat Lady Macbeth.

Am participat la HOP în anul 2018 la secțiunea grup cu “Asta seara se improvizează” după Luigi Pirandello, în rolul Actriței de caracter-doamna Ignazia. Tot in 2018-2019 am am jucat Isabella sau Inamorata in “Sluga la cinci stăpâni” în regia doamnului Mihai-Gruia Sandu.

Am făcut câteva scurtmetraje, iar acum repet la “Jocul dragostei și al întâmplării” in regia lui Andrej Viski și sunt Silvia, aici la teatrul  din Reșița”.

Emisiunea se transmite live pe pagina de  facebook Radio România Reşiţa Cultură!

La numerele de telefon 0255206061 sau 0255 20 60 62 puteți intra în direct cu tânăra actrița Rusalina Bona!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău◦

Cele mai citite

Related Articles