Timiş: Doi morţi şi patru răniţi într-un accident rutier pe DN 6

5722

Un bărbat şi o femeie au murit într-un accident care a avut loc, joi, la ieşirea din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat că un autoturism, care circula pe DN 6 dinspre Timişoara spre Sânnicolau Mare, la un moment daţ nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma impactului, conducătorul auto şi pasagera dreapta-faţă (soţ şi soţie n.r.) din autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers au decedat. Patru adulţi din celălalt autoturism au fost răniţi şi transportaţi la spital‘, a afirmat Alexandra Petrovici.

ISU Timiş a intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple şi 14 pompieri, deplasându-se la locul accidentului şi patru echipaje SAJ. Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a detaliat că în autoturismul aflat în afara părţii carosabile se aflau cinci persoane (trei bărbaţi, o femeie şi un copil de aproximativ trei luni).

Cei trei bărbaţi şi femeia au fost răniţi şi transportaţi la spital.

În autoturismul aflat pe partea carosabilă se aflau două persoane inconştiente, care din nefericire au fost declarate decedate ulterior‘, a precizat Megherea.

Agerpres

sursa foto facebook-tmevents.ro