[FOTO-AUDIO] Liberalii conduc Consiliul Judeţean Caraş Severin!

3293

UPDATE:

Proiectul de buget al Consiliului Judeţean Caraş Severin a răsturnat majoritatea în mini parlamentul cărăşean, liberalii fiind acum cei care dictează destinul judeţului.

Ultima şedinţă a consilierilor judeţeni a consfinţit schimbarea de majoritate din cadrul Consiliului Judeţean Caraş – Severin. Totul s-a decis când s-a pus în discuţie proiectul de buget pentru localităţile Banatului Montan. Gabriel Dinu, fost consilier PSD a invocat un amendament la proiectul propus de preşedintele CJ Silviu Hurduzeu. În discuţie erau 27 de milioane de lei iar proiectul propus de Dinu modifică, din temelii, distribuţia sumelor destinate UAT urilor. Supus la vot, a primit undă verde şi cu sprijinul celor de la PMP teoretic aliaţi cu PSD ul în conducerea CJ.

,,Nu înţeleg acest amendament şi cred că propunerea a fost întocmită pe baza culorii unor interese politice. Vom vedea sumele trecute în noul buget şi vom anunţa UAT-urile să-şi reconsidere proiectele în funcţie de noile realităţi,, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu.  


Consilierii judeţeni din Caraş Severin se întrunesc astăzi, de la ora 12.00, în sedinţă.

Pe ordinea de zi de află şi proiectul care prevede alocarea a peste 40 la sută din bani către mediul urban, restul sumei va fi distribuită comunelor.

Cele mai mari sume sunt alocate Reşiţei -1,8 milioane de lei, urmată de Caransebeş +1,45 de milioane. Restul oraşelor din judeţ primesc între 1,35 şi 1,2 milioane de lei.

La nivelul comunelor, sumele cele mai mari ar urma să fie repartizate către Bozovici – 576.000 de lei, Teregova – 500.000 de lei şi Cornereva – 400.000. Cei mai puţini bani vor fi alocaţi comunei Domaşnea, doar 40 de mii de lei.

1 COMENTARIU

  1. Orice reședință județeană de graniță trebuie să aibă cel puțin 4 benzi până la aceasta! E-adevărat că UE numai nu ne imploră să accesăm fondurile necesare În acest scop?

Comentariile sunt închise.