La sfârşitul săptămânii trecute, la Reşiţa, a avut loc conferinţa judeţeană a USR, prilej cu care a fost făcută o analiză a rezultatelor alegerilor prezidențiale la nivelul județului şi a fost completat Biroul Județean, prin alegerea Comisiei de Arbitraj și a Comisiei de Cenzori. Obiectivul USR este ca împreună cu colegii din PLUS să înscrie liste de candidați în toate oraşele şi comunele din județ.

Preşedintele USR Caraş-Severin, Andrei Plujar, spune că în perioada următoare se vor organiza alegeri interne pentru desemnarea candidaților la funcțiile de primar, consilieri locali și consilieri județeni și se va elabora strategia de campanie.

În prezent USR Caraș-Severin numără 16 filiale locale la Berzovia, Bolvașnița, Caransebeș, Constantin Daicoviciu, Coronini, Forotic, Herculane, Iablanița, Mehadia, Moldova Nouă, Oțelu Roșu, Pojejena, Reșița, Topleț, Vărădia, Vrani. Andrei Plujar a mai spus că următoarea filială USR va fi cea de la Ciclova Română.

„Mergem la locale cu o echipă care se întărește în fiecare zi cu noi oameni dornici de implicare. În perioada următoare vom înființa noi filiale, prima dintre ele este la Ciclova Română. Sunt mândru de colegii mei, care cu o prezență de 100% în Conferința Județeană au confirmat încă o dată că România a fost făcută din oameni care nu au stat deoparte”.