Val de incendii din cauza neglijenţei

Pompierii militari din Caraş-Severin au intervenit în ultimele ore pentru stingerea mai multor incendii de locuinţe, produse din cauza neglijenţei.

În această dimineaţă s-a dat alarma la o casă din Delineşti, unde a fost cuprinsă de flăcări o cameră şi o anexă. A fost afectată baia unei case, care a fost distrusă de incendiu, cu tot mobilierul care se afla în ea, restul casei fiind salvată de la incendiu. De asemenea a fost afectat un imobil învecinat, arzând 8 mp din acoperişul acestuia. Pagubele totale au fost de aproximativ 40.000 de lei, pompierii reuşind să salveze bunuri în valoare de 170.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului a fost un coş de fum deteriorat, jar, scântei care au aprins acoperişul imobilului.

Aseară, a fost incendiu puternic la Iablaniţa şi au fost afectate 3 case. Pentru stingerea focului au acţionat pompierii din Bozovici, Băile Herculane, Oraviţa şi Caransebeş.

Tot ieri a fost incendiu şi la o locuinţă din Târnova. Au fost distruse două  dormitoare, o bucătărie şi o parte din acoperişul casei. Totul din cauza unor picături de grăsime scurse pe focul din afumătoare.

De același autor

Related Articles