Tinerii din Banat care vor să urmeze o carieră militară în aviaţie vor putea studia oferta educaţională începând de săptămâna viitoare. Forţele Aeriene Române organizează o campanie de promovare în municipiile Arad, Timişoara, Reşiţa şi Drobeta Turnu Severin.

Elevii din clasele terminale vor putea să discute cu reprezentanţi ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri din cadrul Forțelor Aeriene și cu militari de la aeriene.

Caravana va ajunge Luni, la ora 12.00 la Colegiul Mosie Nicoară din Arad, iar Marţi, la aceeaşi oră, la Liceul Calderon din Timişoara. Campania continuă Miercuri, de la ora 12.00 la Muzeul Banatului din Reşiţa unde sunt aşteptaţi cât mai mulţi elevi şi tot Miercuri, de la 12.00 la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române. Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii.