[FOTO] Singuri, dar împreună” cu managerul Teatrului de Vest Florin Ionescu , care ne face bilanţul primei ediţii a “New Wave Theater Festival”

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Teatrul  de Vest a organizat în perioada 15-23 noiembrie, prima ediţie a festivalul  de teatru “New Wave Theater Festival”,  care a însemnat  9 zile de festival, 15 spectacole, 2 scene, 80 de artiști, 3 lansări de carte, 1 concert  și o expoziție documentară.

Cu acestă ocazie pe întreaga durată a festivalului a fost deschisă expoziția documentară  “ Memoria vie a Teatrului de Vest”, unde spectatorii s-au putut întoarce în timp, parcurgând și recompunând prin documente, fotografii, costume și proiecții, istoria Teatrului de Vest.

În această seară, ora 22 la emisiunea „Singuri, dar împreună”,ne întâlnim cu managerul Teatrului de Vest Florin Ionescu  , care ne face bilanţul primei ediţii a “New Wave Theater Festival”.

Pentru întrebări, Florin Ionescu vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles