[FOTO] În această seară, ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu doi tineri artişti plastici, Ovidiu Batista şi Vlad Bârnoagă

442

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor aducem pe calea undelor oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, ora 22:15, la emisiunea Boema  ne întâlnim cu doi tineri artişti plastici, Ovidiu Batista şi Vlad Bârnoagă.

Proiectul de regenerare urbană prin artă iniţiat şi finanţat de Primăria municipiului Reşiţa, aflat în plină desfăşurare, a oferit şansa celor doi artişti  să se implice, ei realizând un desen-grafitti  la Universitatea Eftimie Murgu,pe  faţada exterioară a Corpului C al instituţiei.

Despre condiţia artistului român în ţară şi în lume, despre proiecte de viitor şi bineînţeles despre România Frumoasă vom face vorbire în această seară la emisiunea Boema cu invitaţii noştri.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău