[FOTO] Sâmbătă, 9 noiembrie, la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20” ne întâlnim cu Nicoleta Poganu!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară de sâmbătă la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”ne întâlnim pe calea undelor cu un om absolut special, un suflet bun și frumos încercat de destin, dar care și-a păstrat demnitatea, altruismul și buna educație, Nicoleta Poganu. Povestea sa de viață este una ieșită din comun și beneficiază de puterea dobândită prin educație și iubirea celor dragi  pentru a milita pentru salvarea animalelor abandonate, dar și pentru a fi o voce puternică pentru cei care suferă de nedreptățile vieții.

A studiat la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest Timişoara şi locuieşte în Reşiţa!

Nicoleta Poganu este un Om care dă putere României Frumoase de a se izbăvi prin bunătate și demnitate.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles