Ministrul de interne, Marcel Vela: Vă garantez că MAI va fi depolitizat

Ministrul de interne, Ion Marcel Vela, a precizat în cadrul videoconferinţei cu prefecţii, că ministerul va fi depolitizat. El le-a cerut angajaţilor din subordinea sa să nu accepte nicio ameninţare sau influenţare în cadrul procesului electoral şi să anunţe imediat dacă sesisează acest lucru. 

Ion Marcel Vela: Vă garantez că acest minister va fi depolitizat. Cei care sunteți acum în direct cu mine – din județe, din aparatul central – considerați că acum, înainte de alegerile care au loc peste câteva zile, că sunteți dezlegați de orice promisiune, orice obligație, orice îndatorire față de politicieni, partide, cunoștințe care v-au susținut sau v-au promovat în unele funcții de răspundere de la nivel județean.

Sunteți în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, sunteți oameni de carieră, comandanții dumneavoastră sunt aici, cu mine, la această masă, vă subordonați direct lor și în mine aveți un aliat.

Sunteți poliția națională, vă dezleg de orice obligație, respectăm împreună legea, și așa va fi.

Orice amenințare, influență, orice apropo, aluzie care vă pune în pericol intervenția, integritatea, devotamentul, patriotismul o să vă rog să le anunțați direct șefului de armă, care are de la mine rugămintea de a mă anunța în următorul minut, indiferent de oră.

Sursa: RRA

De același autor

Related Articles